Lançatz-vos

Lo repertòri de tèmas WordPress es utilizat per de milions d'utilizaires de WordPress dins lo monde. Los tèmas dins lo repertòri son disponibles al telecargament via WordPress.org e los utilizaires WordPress los pòdon tanben installar dirèctament dins lor administracion.

En albergant vòstre tèma sus WordPress.org, auretz accès :

La tòca de l'annuari dels tèmas es pas d'albergar totes los tèmas del monde, mas de prepausar los melhors tèmas WordPress open-source qui soient. Los tèmas albergats sus WordPress.org ofrisson las meteissas libertats que WordPress el-meteis ; aquò significa que son a 100% en GPL o una licéncia compatibla.

a de guidas & Ressorsas

Per assegurar que los utilizaires de WordPress an garantida una bona experiéncia, cada tèma del repertòri es revisat per l'equipa de tèmas. Revisatz las directivas abans de metre lo tèma.

Los tèmas de sites que son pas en GPL (o amb una licéncia compatibla GPL) o que seguisson pas las bonas practicas de desvolopament seràn pas aprovats.

Vòstre tèma va èsser passat en revista en utilizant las donadas del Theme Unit Test data. Mercé de testar vòstre tèma amb l'ajuda d'aqueste "jòc de donadas tèsts" abans de lo telecargar.

Se pòt trobar mai de ressorsas pels desvolopaires de tèmas al manual del desvolopaire de tèmas.

Per las questions a prepaus del desvolopament d'un tèma, utilizatz lo forum dels tèmas e modèls.

Mandadís de vòstre tèma