TOURMIX

Descripcion

Miért ajánljuk a TOURMIX házhozszállítását?
A címzett által megadott időablakban érkeznek a címre, így nem a vásárló alkalmazkodik a futárhoz, hanem épp fordítva.
Decentralizált logisztikai modellüknek köszönhetően a törékeny termékek kiszállítója, nem használnak depókat, így futárjai, a miXerek egyedi módon bánnak a csomagokkal.
Teljes felelősséget vállalnak a csomagokban keletkezett esetleges károkért.
A csomag bármikor és bárhol nyomon követhető a TOURMIX platformban.
Ezzel a szállítási móddal nem csak stresszmentessé tesszük a kézbesítést, hanem a környezetet is kíméljük, hiszen a TOURMIX úgy juttatja el a termékeket, hogy nem keletkeztet plusz járműveket az utakra.

A plugin használata:

Miután a plugin-t sikeresen letöltöttük és bekapcsoltuk megjelenik egy TOURMIX almenüpont a WooCommerce menüpont alatt, ahol az összes TOURMIX-os rendelésünket kezelhetjük és könnyedén néhány kattintással át is adhatjuk a TOURMIX rendszerének.
Hozzáférés menete:
* Regisztráció a TOURMIX rendszerébe (https://tourmix.delivery/admin/register)
* Profil adatok kitöltése
* Adatvalidáció (TOURMIX admin végzi, email-ben értesítünk, ha megtörtént)
* Profil fülön az oldal alján található API kulcsot (API tokent) kell megadni a WooCommerce plugin-ban.
Sikeres API Kulcs megadást követően, amint egy új rendelés érkezik, melyet TOURMIX-os szállítási móddal adtak fel, rögtön megjelenik ezen az oldalon és máris kezelhetjük azt.

A beérkező rendeléseket egy táblázatban láthatjuk és kezelhetjük. A táblázat egy adott sor egy adott rendelés adatait mutatja. A Műveletek oszlopban található Feladás gombra kattintva fel tudjuk adni a rendelésünket. Azonban, ha nem egyesével szeretnénk ezt megtenni akkor az adott sorban található jelölőnégyzet segítségével vagy, ha az összes megjelenő rendelést ki szeretnénk választani akkor a táblázat fejlécében található jelölőnégyzetre kattintva ki tudjuk az összes megjelenő rendelést választani. Ezután az Alkalmaz gombra kattintva tudjuk az összes kiválasztott rendelésünket feladni.
A Mit lássunk! gombra kattintva be tudjuk állítani, mely oszlopokat szeretnénk megjeleníteni a táblázatunkban, illetve, hogy egyszerre hány rendelés jelenjen meg mielőtt lapoznunk kellene. Emellett még található egy Felugró ablakok menüpont, melyben a Letöltés opció bejelölésével be tudjuk állítani, hogy a későbbiekben amikor feladunk egy rendelést megjelenjen-e egy felugró ablakban a rendeléshez tartozó TOURMIX rendszer által kiállított címke. Ha nincs bepipálva ez az akkor a Címkék letöltése gombra kattintva bármikor visszakereshetjük a korábban feladott rendelésekhez tartozó címkéket. Végezetül az Alkalmaz gombra kattintva menthetjük a módosításainkat.

A táblázat felett található rendelés állapotra kattintva – például Feladandó – csak az adott státuszú rendeléseket fogjuk látni a listában. (Ez a rendelés státusz nem egyenlő a WooCommerce által kezelt státuszokkal.)

Amikor egy vagy több rendelés feladására kerül sor a Feladás vagy az Alkalmaz gombok valamelyikével, megjelenik egy felugró ablak melyben ki tudjuk választani, hogy a rendelést/rendeléseket egy megadott címről vagy esetleg egy kiválasztott TX Pontról szeretnénk küldeni. Amennyiben TX Pont lett a választásunk tisztában kell lennünk azzal, hogy a megadott helyre el kell majd juttatnunk a csomagunkat és tájékozódnunk kell előre a kiválasztott pont nyitvatartásiról is.

A WooCommerce > Beállítások > Szállítás > TOURMIX menüpontban tudjuk engedélyezni vagy letiltani a TOURMIX szállítási módot (Engedélyezve van alapértelmezetten). Emellett lehetőségünk vagy Nettó egységár beállítására is, amely meghatározza milyen áron kerüljön felszámolásra a vevőnek a TOURMIX szállítási mód. Azonban az, hogy nettó vagy bruttó ár kerüljön felszámolásra, az ön által meghatározott Adó beállításoktól függ. Végezetül megadható Minimális kosárérték is, ami azt jelenti hogy a megadott érték feletti rendeléseknél nem kerül felszámolásra szállítási költség a vevő részére.

Egyéb kérdése esetén keresse bizalommal a TOURMIX ügyfélszolgálatát. (+36204836461)

Screenshots

  • A plugin aktiválást követően a WooCommerce / TOURMIX menüpont alatt található oldalon az API kulcs bekérő form.
  • Sikeres API kulcs megadás után egy üres oldal fogad minket.
  • A plugin hozzáad egy TOURMIX szállítási módot a meglévő módokon felül.
  • A fentebb említett szállítási móddal rendelt rendelések egy táblázatban kezelhetőek ezen az oldalon.
  • A Feladás vagy Alkalmaz gombok használatával megjelenő ablak, ahhol kiválaszthatjuk, hova menjen a MIXER a rendelésért.
  • A jobb felső sarokban található Mit lássunk? gombra kattintáskor lenyíló lista.
  • Rendelés feladást követően megjelenő ablak, melyben a csomagokra ragasztható címkéket találjuk.
  • A Címkék letöltése gombra kattintva egy felugró ablakban a régebben feladott rendelésekhez tartozó címkéket is letölthetjük.
  • A WooCommerce / Beállítások / Szállítás / TOURMIX menüpont alatt további dolgokat is be tudunk állítani.

Installacion

  1. Töltse le a bővítményt
  2. Kapcsolja be a bővítményt
  3. WooCommerce / Beállítások / Szállítás / TOURMIX menüben ellenőrizze a beállításokat
  4. WooCommerce / TOURMIX menüben található oldalon, első használat előtt, írja be az API kulcsot
  5. Ha minden rendben és az API kulcs is helyesen lett megadva, ezen az oldalon fogja tudni kezelni a TOURMIX-hoz kapcsolódó rendeléseket

FAQ

Hol találom meg az API kulcsot?

Az API kulcsot a partner fiókba bejelentkezve a Profil oldalon legörgetve API Token néven lehet megtalálni.

Mit tegyek ha a plugin nem fogadja el az általam megadott API kulcsot?

Mindenképp ellenőrizni kell, hogy jól írtuk-e be az API kulcsot ugyanis hibás vagy nem létező API kulcsal nem használható a plugin.

Ha hibát tapasztalok a plugin működésében kinek szóljak?

Kerresse fel telefonon vagy emailben a TOURMIX ügyfélszolgálatát.
Telefon: +36204836461
Email: info@tourmix.delivery

Reviews

There are no reviews for this plugin.

Contributors & Developers

“TOURMIX” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors

Translate “TOURMIX” into your language.

Interested in development?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.

Changelog

1.0.0

  • Initial version

1.0.1

  • Bug fix